Hasil Pencarian

Hasil pencarian untuk kata kunci dipecut (1)

Dongeng Sasakala: KUDA

1 Mar 2002 - 2:34 am

Jaman baheula beh ditueun baheula waktu sasatoan barisa keneh ngomong cara jelema, di hiji leuweung aya hiji sato gede. Eta sato ngadenge beja, yen di dunya aya manusa sarta pinter pisan akalna. Eta sato hayangeun nyaho, kumaha rupana manusa teh, jeung haying nyaho kapinteranana.