Hasil Pencarian

Hasil pencarian untuk kata kunci hoyong (17)

LEMBAGA BASA JEUNG SASTRA SUNDA (LBSS)

31 Aug 2001 - 12:00 am

Udagan utama Lembaga Basa jeung Sastra Sunda (LBSS) nyaeta milu ngamumule ngaraksa-ngariksa, miara jeung mekarkeun basa jeung sastra Sunda katut pangajaranana. Ari nu jadi udagan nyaeta milu ngalaksanakeun kawijakan pangwangunan nasional anu luyu jeung aspirasi lokal Jawa Barat. Basa jeung sastra Sunda tetap mampuh bisa ngigelan jaman bari ngarojong kabinekaan budaya anu jadi unsur kamotekaran jeung sumber kakuatan bangsa.

PORTAL KOMUNITAS SUNDASundaNet.Com di detikcom

22 Aug 2001 - 12:00 am

Bagi yang merasa punya derah asal Jawa Barat, kini Anda boleh merasa senang karena hadir komunitas khusus yang namanya SundaNet.com. Situs yang mengajak Anda lebih mengenal pernak-pernik kehidupan masyarakat Sunda.