Hasil Pencarian

Hasil pencarian untuk kata kunci master (2)

Saung Angklung Mang Udjo; Jadi Kampung Sunda

6 Jul 2004 - 3:03 am

Geus teu anéh pikeun urang Padasuka mah, upama aya turis asing ngadongdon wewengkonna. Ti taun 1970-an, geus réa wisatawan nu ngulampreng ka ieu patempatan. Rék naon cenah éta turis bet jul-jol ka Padasuka?, jauh dijugjug, anggang di téang, kataji ku garapan seni Saung Angklung Mang Udjo, nu perenahna di jalan Padasuka no 118 Bandung

Nurutkeun panintén kapariwisataan, karéréan wisatawan nu datang, ka Bandung atawa ka Jawa Barat, tujuan utamana téh ka saung Mang Udjo. Malah nurutkeun béja mah, ngadongdon ka tempat liana mah ngan ukur sasampiran. Pang kitu téh kawasna nepi ka kiwari nu pangkajojona téh Saung Mang Udjo.

ORANG BANDUNG RAMAI-RAMAI BIKIN WEBSITESundaNet.Com di Master Web Indonesia

22 Aug 2001 - 12:00 am

Di bawah semboyan Portal Komunitas Sunda, SundaNet.Com unjuk gigi dengan content yang menyelipkan kata-kata berbahasa Sunda guna mengakrabkan pengaksesnya. Selain panduan dalam kanal Profil Jabar, Seni dan Budaya, Potensi Ekonomi, dan sebagainya, sundanet.com juga menyediakan link ke situs-situs seperti batakweb.com dan minangnet.com, termasuk surat kabar terbesar di Jawa Barat, pikiran-rakyat.com.